Effectieve bestrijding

Mede door jarenlange vakervaring kunnen wij voor u het meest voorkomende ongedierte probleemloos verwijderen. Bekijk onze pagina bestrijding voor meer informatie

Mollen Bestrijding, Mollen Cursus

Mollen zijn in staat om van een kleine tuin een grote chaos te maken. Omdat ik begrijp dat mensen dit zat zijn en een bestrijder op een gegeven moment best aardig wat kan gaan kosten organiseert ongedierte bestrijding bedrijf Aa de Hondsrug uit Gieten een Cursus mollenvangen voor beginners.

Het wordt een cursus voor iedereen die wel eens last van een mol heeft. Als bestrijder heb ik al heel wat af geëxperimenteerd en ben er achter gekomen dat klemmen zetten nog steeds de beste methode is. We gaan ruimschoots aandacht besteeden bij het plaatsen van verschillende modellen klemmen. Ook word in de cursus aandacht besteed aan het bepalen van de juiste plek voor het plaatsen van een klem. Tevens gaan we het over het leven van de mol zelf hebben.

De kosten voor deze cursus Mollen bestrijding zijn gering

€ 95,- incl. koffie/thee, broodmaaltijd en drukwerk. Tevens is er een mogelijkheid tot het kopen van matriaal voor het vangen van mollen. De cursus wordt op één dag op diverse plaatsen binnen en buiten de provincies Groningen en Drenthe gegeven en bevat ongeveer 4 uur.

U kunt zich aanmelden via de mail info@aadehondsrug.nl of per telefoon: 06 - 10 49 89 84

Klik hier voor het cursus overzicht

team

“De 6 aspirant mollenvangers van Gieterveen”