Effectieve bestrijding

Mede door jarenlange vakervaring kunnen wij voor u het meest voorkomende ongedierte probleemloos verwijderen. Bekijk onze pagina bestrijding voor meer informatie

Wie zijn wij

Aa de Hondsrug is een klein slagvaardig bedrijf dat in Gieten gevestigd is en al bestaat sinds 1970. De eigenaar van het bedrijf is Sjaak van Iwaarden. Vanzelfsprekend heeft hij de benodigde opleidingen gevolgd om het bedrijf succesvol voort te blijven zetten.

De hoofdtaak van Aa de Hondsrug is het bestrijden van plaagdieren, zoals muizen, ratten, mollen, vlooien, houtworm, boktor, zwam, kakkerlakken, wespen en andere insekten. Deze bestrijdingen worden vooral uitgevoerd in de regio Zuid-Oost Groningen en Noord-Oost Drenthe. In overleg is het mogelijk deze regio te overschrijden.

Steeds meer bedrijven doen een beroep op de diensten van Aa de Hondsrug. Door strenge regelgeving worden er aan de hygiëne hoge eisen gesteld. Bestrijding is goedkoper dan schade door plaagdieren. Snel, goed, betrouwbaar en vindingrijk zijn belangrijke eigenschappen van dit bedrijf.

Indien u vragen heeft over onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op.